fredag, mars 02, 2007

Ny gåte!!!!

Eg gjer meg ikkje med gåtene.....dåkke får bare leva med det

Ka e dette?

Kanskje det va litt for enkelt...ser vertfall sjøl godt ka det e.

Svaret komme etter at alle har fått anledning te å tippa. Det e lov å gjetta det samma, men tenk nå litt sjøl òg.

16 kommentarer:

Anonym sa...

en pynteting i porselen/leire type sparegris.
(Eg ville ha tippa Jofrid som gjemmer seg i fosterstilling, hvis ikkje konkurranseinstinktet mitt hadde motsagt forslaget)

... sa...

pyntesau med håve ner og fødene opp :)

Anonym sa...

Fysst såg d ut som to kavringer oppå et mygla brød..men m nærmere øyesyn tror eg at eg må sei meg enige m Lene..likne mer på en sau.

Anonym sa...

Hihihi, æ vet ka det e! Privilegiet med å bo i lag med de som legg ut gåtan! Alle som trur det e en sau: feil igjen! Det e jo selvfølgelig Odd Karsten Tveit sett laangt ovenifra! Han står selvfølgelig på hodet, så vi ser i grunnen bare føttern som stikk opp, og håret. Han har litt masse hår, så det tar ofte mye av bildet...

Anonym sa...

dere tar alle feil. der er meg.

Anonym sa...

Briten har bleika håret...

Anonym sa...

Mange bra forslag her, men eg kan ikkje røpa svaret ennå. Det e fortsatt mange som ikkje har fått sjansen te å svara.
Vett det e mangen som e inne her å titte, så då kan dåkke jo svara på gåta òg. Mor f.eks. Eg legge vertfall ikkje ut fasiten før du har svart. Og ikkje før mi kjære lillesøster har svart heller. Pluss eg oppfordre dåkke andre òg te å svara: Inge, Gudny, Åshild, Lars, Drusa & co., Marie, Ingelin og Ia. Kom ikkje på fleire i farten......

Anonym sa...

Snakkte med mor di i kveld, Jofrid. Hu sa eg måtte inn på bloggen å svara på gåda...Og eg må nok slutta meg t den sauen eg og:-)
An ser jo någe "krøllete" ud...
Nå må du forresten inn på bloggen min å sjå bilder av brudeparet Nordhus!

Anonym sa...

Ein persom utstrøken på lista mi. Men mor då... det funke ikkje å få andre te å svara på gåta og på den måten sleppa unna sjøl. Dårlig stategi. Har faktisk hatt om strategier på skulen i dag. Men det var vel meir på bedriftsnivå. Særdeles interessant...

Anonym sa...

eg trur det må vera ein av kosedåttane dine, fra du var liten.
Men eg trodde sjølvsagt at du hadde slutta me det der:)

Anonym sa...

tror d e ein sau..

Anonym sa...

Nå blei eg imponert. Tenk at begge to har svart. Kosedått ja, bra forslag mor(forklaring: kosedått e ein dott av ull som du nappe av et teppe e.l. og kose med under nasen, så hive du den når den e oppbrukt og lage ein ny) Eg har et lager under senga. Men eg vaske jo sjøl nå, så då e det jo ingen som oppdage det...hehe. Men det e dessverre ingen her oppe som har sånn god ullvest som far hadde...sukk.
Eg komme ikkje med fasiten ennå. Må la alle få ein sjanse. Eg e fear sånn:)

Anonym sa...

en opp-ned pyntesau!

Anonym sa...

d va lett... e ein pyntesau så ligge på ryggen med beinå i været.

Anonym sa...

myggla skiver

Anonym sa...

Therese og Bjarne, hurra!!!! Dåkke e på nett. Kos dåkke i bursdag. Har òg lyst. Men eg får nøya meg med tupperware-party. Lure på kaffor någen behov som skapes denne gongen. Pleie som regel vera någen du ikkje visste at du hadde:)