fredag, desember 01, 2006




Etter en del (les: myyye) mas fra de andre gjessen her i Bingen har endelig den eneste nord-norske gåsa tatt tastaturet fatt, og bestemt sæ førr å skrive et lite innlegg!!
Desembernatta på museet va forresten veldig koselig! Æ og Jofrid kosa oss værtfall. Et av høydepunktan va da vi fikk tatt bilde av oss sjøl med steinaldersmykke =) Ikkje mange som har gjort det nei!

Livet i Bingen e for tia veldig bra! I dag va det f.eks veeeldig koselig å komme heim! Husmor-gåsa vårres, Gunnhild hadde pynta til advent, med adventstake i vinduet, ny duk på bordet, et par engler her og der, og en adventslysestake (??? ka kalle man det egentlig? Den lysestaken med fire lys, der man tenne ett lys kver søndag i advent? Innspill fra "publikum" mottas med takk! Æ og Briten fant det værtfall ikkje ut!) på bordet. Det e kjempefint her no, så alle som e i nærheten burde komme på besøk til oss!! Værtfall etter at Briten no snart får vaska også!

Æ får desverre ikkje nyte dette nydelig huset så lenge. På søndag legg æ turen heim, førr å være to uker i praksis på SFOen heime i Nedre Bardu. Æ glede mæ til å kose mæ med ungan i adventstia, men kunne også gjerne vært her i Tromsø!

6 kommentarer:

Ingelin S sa...

ohhh elaisa...så gøy å se at heile bingen e aktive...dokk e skjønne=)gla i dokke.klems

Ingelin S sa...

dritkule bilder foresten...

Anonym sa...

Du e bare så konge briten:) å den magne,den magne,an e jo smikkløyen...ingen over,ingen ved siden...forstår kor du he arva talente ditt fra..hehe:) go briten go briten..

ps.d sga regna hanar t jul...elle någe...æ,tror jeg går å legger meg:)

klem

Anonym sa...

heiiiii, bethi!!! koss d går? flytta inn i huse??

Anonym sa...

Halla schnuppa:)

jepp..me flytta hallaen vega før bente marie kom så...:) kunn gudd:) stortrives her ja:) må komma på besøg snart:)

miss u schnuppis... "you`re simpøly the best..."

klem

Anonym sa...

ok... glede meg forresten te å få sjå bente marie!! åsså har eg veldigt lyst å komma på besøg snart ja!!(= håpe dåkke har det bra! hils bjørnar! klems frå skap-samen.....