onsdag, juni 18, 2008

The end of an era!

No e det lenge sia sist blogginnlegg, og ganske mye har skjedd i mellomtia også. Det viktigste e vel at for ca to dager sia, altså mandag den 16. juni, blei sjefsgåsa (og forfatter av dette innlegget ) Elisabeth, og medgås Jofrid, ferdig med utdannelsen, som henholdsvis lærer og økonom! (vet ikkje om det e helt rett tittel på Jofrid, men ho har i alle fall studert økonomi..)
En veldig merkelig følelse i grunnen, og det har nok helt sikkert ikkje gått ordentlig opp for mæ at æ faktisk e ferdig med utdannelsen! Heldigvis har det ordna sæ med både jobb og leilihet, så æ kan gå høsten trygt i møte. Æ hadde min siste eksamen på Finnsnes, og rett etter at æ va ferdig dukka plutselig min kjære Øivind overraskanes opp, med rose og gave. Det va superkoselig, æ blei så glad! Han e verdens beste!
Den andre store tingen som har skjedd e at Gåsebingen anno 07/08 e oppløst. Jofrid tok med sæ litt av tingan sine, og forlot for kun få timer sia. Litt rart å tenke på at no skal vi ikkje bo i lag lengre. I grunnen ganske trist også, så vi velge rett å slett å la være å tenke på det enn så lenge! Heldigvis blir vi å se masse til kverandre til høsten, selv om vi ikkje skal bo i lag. Heidi og Karin blir igjen her i Bingen, og Jofrid blir forhåpentligvis i byen, om det ordne sæ med jobb. Og æ for min del, blir jo bare en aldri så liten kjøretur unna. Så helt farvell e det på ingen måte ikkje! Bare slutten på en periode, og begynnelsen på en ny. Og i mellomtia e det sommer og ferie! I overimorra inntas byen av en mengde deltakere til midtsommertreff, på søndag e det også dåp for Elias og Johan Leon. Om ca ei uke går turen for min del til Lofoten, i lag med Øivind, Vegard og Elisabeth, før vi alle fire vende nesa mot Val, og Opptur. E veldig spent, og glede mæ samtidig veldig! Æ går en deilig sommer i møte =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ein båt er tryggast når den ligg i havn, men den er ikkje laga til det.Lykke til vidare på "seilasen" alle saman. Far - Jostein