tirsdag, april 08, 2008

Någen dagar er det ekstra bra å bu i Tromsø. Som i dag. Når sola skin frå blå himmel (og faktisk gir litt varme ifrå seg...) og det fremdeles er nok snø i massevis til skitur i lysløypa. Ennå bedre er det å ha heilt fri ein sånn dag (3-delt turnus er ikkje bare dumt, for fri ein heilt vanlig tirsdag er ganske herlig ;)



Kveldane begynner å bli lyse, så nå i kveld tok me oss ein tur for å grilla i Telegrafbukta. Grillsesongen har begynt :) (Sjøl om me fremdeles må kle oss som midtvinters...)









Takk for ein fin kveld :)

(PS: Kjære far... Neida, me har ikkje rydda vekk skrivekløa,dette er faktisk 3. innlegg i dag!! Du skulle jammen hatt deg ein blogg sjøl òg, så kunne du holdt omverdenen orientert om nye lam, blomstersalg og andre viktige begivenheter I Litlestå.... ;)

-Heidi-

6 kommentarer:

Anonym sa...

å for nogen herlige bilder.det såg så koseligt ut...hb dokk kose dokk masse denne tiå me soldager...

ia

Marte Gard Ullenes sa...

De ser så fint ut! Får masse spørsmål her om Norge, å då fortelle eg så fint om midnattsol å nordlys. :) Her komme våren sakte, men sikkert, men... "April, April, weisst nicht was er willst." - altså regn, sol å snø om ein aen. Åsså savne eg at dagane blir merkbart lysare å lysare...

Anonym sa...

virker som dere har det flott der oppe i nord.Kjekt å lese om hva dere holder på med.

Kurt Inge sa...

ja, det er en flott plass det der! =) Skulle nok tatt en tur dit snart! Går det bra på jobb, Heidi?

Briten sa...

åhhh... digg...

Anonym sa...

Noooordnorge!! Nooordnorgesola!